Bästa ehandeln för barn

www.testkungen.se samarbetar med ett antal olika återförsäljare. Därför kan det förekomma affiliatelänkar från AdTraction och TradeDoubler där vi får en reklamprovision för den trafik vi driver till olika butiker.

Vilken är den bästa ehandeln för bebisar

Att ha barn kan vara något utav det bästa som finns. Men det kan också i vissa fall vara en utmaning och göra det svårt för livsplusslet att gå ihop. Då kan man behöva göra saker och ting enklare, det exempelvis genom att köpa hem olika redskap och hjälpmedel som kan underlätta och förbättra ens vardag ihop. Vill du köpa hem olika prylar och produkter som underlättar för just dig som mamma såväl som för ditt barn, utan att själv behöva ta dig till och gå in i en affär, kan du alltid shoppa online via en ehandel. 

Idag finns det mängder av ehandels som erbjuder dig att beställa hem allt ifrån leksaker och barnkläder till mammaprodukter, barnvagnar, amningsredskap och annat som hör till barn- och föräldralivet. Genom att ehandla sparar du både mycket tid och energi, och så slipper du som sagt själv gå runt i en butik. Detta underlättar framförallt om du har barnen just då!  

Handla barnprodukter smidigt online 

När du ehandlar krävs det bara att du startar datorn, kopplar upp dig till ett nätverk och besöker den butik du vill handla produkter från. Därefter ser du över det sortiment som erbjuds, lägger i de artiklar du vill beställa hem i din digitala varukorg och klickar sen på “köp”. Svårare än så är det alltså inte. Detta går så snabbt och smidigt!

Det som dock kan vara lite svårare är att bestämma sig för vilken av alla onlinebutiker man ska välja, för numera finns det ju en uppsjö av olika alternativ på marknaden. Vilka sajter är bra, och vilka håller hög kvalité på sina produkter? För att underlätta har vi samlat de tre bästa onlinebutikerna för barn här nedan, så att du snabbt och enkelt kan hitta en favorit!

Här listar vi nyheter och tips för er med barn.

 • Black week & Black Friday 2022

  Om du är på jakt efter att göra riktiga reafynd är det nu i november du ska vara extra alert..

  Read
 • Tips för bilåkning med barn

  Ska du åka på bilsemester med dina barn? Då har du flera drömlika scenarion att se framemot, men även en.

  Read
 • Mors dag present 2023

  Snart är det dags för dagen då alla mammor förtjänar lite extra uppvaktande, uppmärksamhet och uppskattning, det vill säga mors.

  Read
 • Barnsäkra ditt hem

  En viktig sak du kommer att behöva göra såväl innan din bebis föds och kommer till världen, och allt eftersom.

  Read

Aktuella Erbjudanden

barn i bilstol
Jollyroom

Erbjudanden

20%

Aktuella erbjudanden hos Jollyroom.

Gäller så länge lagret räcker

barnvagn
bonti logo png

REA

40%

Just nu har vi upp till 40% på utvalda leksaker!

Gäller så länge lagret räcker

Bästa onlinebutiken för barn

I det här testet kommer vi att jämföra onlinebutikerna Jollyroom, Babyland och Bonti. Valet av att jämföra dessa tre onlineshops med varandra gjorde vi då dessa onlinebutiker är några av de absolut största och mest populära som finns på marknaden just nu. Därmed anses de även vara några utav de bästa. Och det kan vi verkligen förstå!

För inte nog med att utbudet av barnprodukter av alla dess slag är otroligt stort och mångsidigt hos både Jollyroom, Bonti och Babyland. Utan alla dessa ehandels erbjuder proffsig kundservice med snabba svar, lättnavigerade och pålitliga sajter, samt riktigt snabba och smidiga leveranser. Utbudet fylls också på och uppdateras med nya prylar konstant. Du kan med andra ord hitta det mesta du behöver i en och samma butik!

Att inte behöva beställa en sak från en butik och en sak från en annan är guld värt både för din tid, din plånbok och vår miljö. Istället kan du till exempel köpa hem den bästa gravidkudden eller den bästa bilbarnstolen från samma webbshop på en och samma gång.

I testet av de tre bästa webbshopparna för barn kommer vi först att jämföra de olika e-handlarna med varandra för att se likheter och skillnader, och därefter kommer vi att testa och se över butikernas utbud. Häng med! 

Jämför e-handel för barn

Som sagt börjar vi med en jämförelse mellan de tre butikerna i fråga, det vill säga Jollyroom, Babyland och Bonti. Kanske visar det sig att den butiken som du inte alls tidigare har intresserat dig för eller handlat hos är den som egentligen passar dig, dina barn och era behov bäst? Kanske är det i någon av dessa butiker som den bästa babysängen eller den leksak som ditt barn alltid har velat ha finns? Låt oss ta reda på vad som gäller!

Jollyroom

Vi börjar med Jollyroom. Jollyroom etablerades år 2010 och skriver på deras webbsida att de idag är Nordens största e-handelsföretag inom barn- och babyprodukter. Detta stämmer med största sannolikhet då deras utbud är enormt, och otroligt mångsidigt. 

Utbudet består dock inte endast av produkter till barn, utan de erbjuder även massor av produkter till gravida, mammor och föräldrar. Det betyder att du som är gravid eller förälder även kan köpa hem saker till dig själv eller din partner samtidigt som du köper kläder, leksaker, redskap och så vidare till ditt barn. Bara det är ett stort plus i sig!

Med snabba leveranser, riktigt bra kundservice och ett stort utbud levererar Jollyroom när det kommer till att uppfylla kundernas behov. Ambitionen hos Jollyroom är att kunna leverera produkterna så snabbt som möjligt hem till dig. Detta är något de lyckats uppnå med deras leveranstid på 2-4 dagar. 

Dessutom får du fri frakt om du handlar för mer än 1000 kronor, samt öppet köp i ett helt år. Perfekt för dig om du vill få hem dina produkter snabbt och behöver köpa saker både till barn och gravid eller förälder. Vi anser helt klart att Jollyroom är en av de stora vinnarna på marknaden av ehandels för barn.  

Babyland

Sen år 1986 har Babyland haft som ambition att bidra med glädje, komfort och säkerhet genom att erbjuda deras kunder att köpa hem produkter och prylar av kvalité. Där har de levererat och hållit sitt löfte sen dag 1. Med över 35 års medverkan i branschen har de ett och annat att stå på, och det märks tydligt. 

Det var dock inte förrän år 2012 som man beslutade sig för att dra igång onlinebutiken babyland.se. Detta framförallt för att göra det lättare för kunderna att köpa hem produkter som de behöver, antingen till sig själva som gravid eller som förälder eller till sina barn. 

Idag är babyland en fullt etablerad e-handel, till och med en av Sveriges största, som erbjuder en uppsjö av produkter för både små och stora barn. Bland deras sortiment kan du även hitta gott om produkter för såväl mammor och föräldrar som för gravida. Det finns med andra ord något för alla vilket vi anser är så värdefullt!

Kunderna hos Babyland uppskattar framförallt de billiga priserna, den snabba leveransen och den fria frakten. Om detta är något som även du värdesätter hög kan Babyland vara en ehandelsbutik för dig. Hos onlinebutiken kan du också hitta presenttips, ta del av topplistor fynda bland deras kampanjer som du hittar i butiken genom att klicka på “Missa inte!”. 

Bonti

Redan år 1995 hade man startat upp den första versionen av onlinebutiken Bonti, där man direkt erbjöd kunderna att beställa hem produkter och varor på nätet. Sedan dess har butiken växt och utvecklats på många olika sätt. Utbudet har blivit större, designen på sajten har ändrats och tillgången har blivit mycket bättre. 

Bonti vill numera även vara med på hela resan från det att ni börjar gå i tankarna om att skaffa familj, till att ni blir en familj och växer och utvecklas tillsammans. På Bonti.se erbjuds du därmed att klicka hem mängder av produkter av hög kvalité som passar för små barn. Det kan alltså vara svårt att hitta något till din tio-, elva- eller tolvåring där hemma, men så länge det gäller produkter för små barn är utbudet väldigt bra. 

Detta finns det egentligen mycket som tyder på redan från början då Bontis slogan faktiskt är “Allt för din baby – över 30 års erfarenhet”. Man kan med andra ord förstå att den här onlinebutiken fokuserar mycket på just bebisar och små barn. Och det är ju inget fel med det, utan snarare kan det vara fördelaktigt då utbudet blir lite mer nischat. 

Det enda negativa är att det kan bli svårt för dig som har lite större barn att handla något hos Bonti. Samtidigt finns det en stor variation på såväl varumärken och produktkategorier att söka sig fram bland. Bonti kan även hjälpa dig med inspiration om du exempelvis inte vet vad du ska ge ditt barn i present. Kvalitén är det heller ingen brist på!

Att välja den bästa onlinebutiken för barn 

Utbud

Något av det viktigaste när det kommer till att välja vilken onlinebutik man ska handla från är just utbudet. Detta då utbudet är det som avgör vad just du kommer kunna hitta i butiken, och därmed avgörande för om butiken kan erbjuda dig det du behöver och önskar till antingen dig eller ditt barn. Trots att många av de nätbutiker som finns för barn idag erbjuder ett brett sortiment innehållande allt från vagnar och sängar till leksaker, babyvakter, babygym och produkter för dig som är gravid eller nybliven förälder kan utbudet skilja sig något åt. 

I och med att utbudet är en så pass väsentlig faktor i frågan om vilken ehandel för barn som är bäst ska vi även testa och jämföra utbudet hos de tre butiker som vi valt att recensera här. Vi började med Jollyroom ovan, så då gör vi det även nu. Efter det kommer Babyland och slutligen Bonti. 

Fokus på nyheter hos Jollyroom 

Jollyroom har valt att lägga sitt absolut största fokus på att bredda och utveckla sitt sortiment genom att väldigt ofta ta in nya produkter för barn i utbudet. För detta har de en helt egen kategori, “new in”, där du direkt kan se och få en tydlig överblick över vad som är nytt på sajten ehandeln. 

Utöver deras satsning på barnprodukter av alla olika slag, och deras fokus på att ta in väldigt mycket nytt och roligt, kan du även hitta ett rätt brett utbud av olika produkter inom sport. Du kan även ta del av ett flertalet guider där du exempelvis blir guidad i val av material och storlekar både på skor och kläder. 

Vet du dessutom om att du som söker efter ett specifikt varumärke enkelt kan hitta det på Jollyrooms hemsida, där listan på varumärken är lång?! Det utbud som finns är inte endast till för barnet, utan för hela barnfamiljen – de erbjuder bland annat produkter för mammor, samt kläder som även din snart blivande tonåring kan ha. Deras sortiment är nästintill svårslaget!

Unikt hos Babyland 

Det som är unikt med Babyland och deras utbud är att de inte bara erbjuder produkter inom de vanliga kategorierna som barnkläder, babyprodukter, leksaker och barnsäkerhet. Utan i deras sortiment har de även en kategori som heter “Äta och Dricka”, samt en som heter “Sköta och Hygien”. 

Där kan du hitta allt från barnmat, haklappar och underlägg till pottor, värmekuddar, tandvård och mycket mer. Dessa produkter finns att hitta hos liknande ehandels också, men det är inte alls lika tydligt hur och var man hittar det bland utbudet. Detta sätt att så tydligt rada upp olika produkter inom olika kategorier är med andra ord unikt för Babyland. 

Utöver detta hittar du såklart kläder, skor, leksaker och andra produkter som kan behövas när man ska få, precis har fått eller har barn. Om du känner att du behöver spara in på ekonomin lite kan Babyland vara ehandeln för dig då de ofta erbjuder en mängd olika kampanjer och rabatter, samt fri frakt och öppna köp. 

Kvalitativt utbud hos Bonti

Det som är utmärkande för webbshoppen Bonti är att de erbjuder dig att handla från en rad olika varumärken som främst fokuserar på hög kvalité. På webbsidan kan du enkelt hitta alla varumärken, men du kan även hitta den produkt du behöver genom att gå in på någon av alla kategorier som finns tydligt uppradade. 

Sök dig fram bland allt från möbler och inredning till saker som är bra att ha när du ska resa med barn. Självklart finns även mer vardagliga saker såsom kläder och andra tillbehör att fynda till bra priser av hög kvalité. De saknar en del när det kommer till produkter för barn av olika åldrar. Men har du ett mindre barn eller en nyfödd bebis kommer du garanterat hitta något som du gillar eller behöver hos Bonti!

Bäst i test