www.testkungen.se samarbetar med ett antal olika återförsäljare. Därför kan det förekomma affiliatelänkar från AdTraction och TradeDoubler där vi får en reklamprovision för den trafik vi driver till olika butiker.

Stora Fitbit-testet 2023

Recension av Fitbits smartklockor

Ett aktivitetsarmband är ett bra hjälpmedel om du vill få en bättre översikt av hur mycket du rör på dig. För många personer kan ett bra aktivitetsarmband fungera motiverande och göra att man motionerar mycket mera än vad man skulle ha gjort om man inte använder ett.

I dag finns det många olika aktivitetsarmband på marknaden. En del är enkla och har simpla funktioner medan andra är mer avancerade. Ett av de mest populära märkena som finns är Fitbit, och i det här testet kommer vi recensera tre av deras modeller utifrån egenskaper, utseende och andra funktioner.

 

Recension av Fitbit Inspire 3

Vi har haft möjligheten att använda Fitbit Inspire 3 under en tid nu, och jag måste säga att jag är mycket imponerad. Fitbit har länge varit ett populärt val för personer som vill övervaka sin hälsa och fitness, och Inspire 3 fortsätter den traditionen med sin omfattande uppsättning funktioner.

Designmässigt är Fitbit Inspire 3 diskret och smidig. Den har en slank och lätt profil som gör den bekväm att bära dygnet runt. Armbandet är justerbart och passar bekvämt runt handleden. Skärmen är tillräckligt stor för att visa all viktig information utan att vara för skrymmande. Dessutom är den vattentålig, vilket gör den lämplig för simning och andra vattenaktiviteter.

Inspire 3 erbjuder en mängd olika aktivitetsövervakningsfunktioner. Den har en inbyggd pulsmätare som ger kontinuerlig övervakning av din hjärtfrekvens. Den kan också spåra dina steg, distans, kaloriförbränning och aktiva minuter. Dessutom kan den känna av och automatiskt spåra olika träningsformer, inklusive gång, löpning, cykling och simning. Detta gör det enkelt att hålla koll på dina träningsvanor och framsteg.

Fitbit Inspire 3 har också en sömnspårningsfunktion som ger dig insikter om din sömnkvalitet. Den kan mäta din tid i olika sömnstadier och ge dig en sömnpoäng baserad på din totala sömnkvalitet. Detta kan vara till hjälp för att förbättra din sömnvanor och uppnå en bättre natts sömn.

En annan praktisk funktion i Inspire 3 är dess inbyggda anslutning till din smartphone. Du kan få aviseringar om samtal, meddelanden och kalenderhändelser direkt på din handled. Detta är särskilt praktiskt om du inte alltid har din telefon till hands.

Fitbit-appen, som är kompatibel med Inspire 3, är en användarvänlig och omfattande plattform för att analysera och följa upp din hälsa och fitness. Den ger detaljerad statistik och diagram över dina aktiviteter, sömn och träningspass. Dessutom kan du delta i utmaningar och tävlingar med andra Fitbit-användare, vilket kan vara motiverande och roligt.

Batteritiden på Fitbit Inspire 3 är imponerande. Med normal användning kan den hålla igång i upp till en vecka innan den behöver laddas. Detta är en klar fördel för dem som inte vill oroa sig för frekvent laddning.

  Specifikationer

   • Pulsmätning
   • Aktivitetsövervakning (steg, distans, kaloriförbränning, aktiva minuter)
   • Sömnspårning
   • Vattentålig (för simning och vattenaktiviteter)

  Kolla Priset

1. Fitbit Inspire 3

Sammanfattningsvis är Fitbit Inspire 3 en utmärkt aktivitets- och fitnessspårare som erbjuder många användbara funktioner i en elegant och bekväm design. Den ger detaljerad information om din hälsa och hjälper dig att uppn

Recension av Fitbit Sense 2

Fitbit Sense 2 är en imponerande hälsotracker och smartklocka som erbjuder en mängd avancerade funktioner för att övervaka och förbättra din hälsa. Med sin stilrena design och kraftfulla funktionalitet sticker Sense 2 verkligen ut på marknaden.

En av de mest imponerande funktionerna hos Fitbit Sense 2 är dess avancerade hälsomonitorering. Den har en inbyggd pulsmätare för kontinuerlig hjärtfrekvensmätning, vilket ger detaljerade insikter om din kondition och stressnivå. Dessutom har Sense 2 en inbyggd EDA-scanner (elektrodermal aktivitet), som kan mäta ditt emotionella tillstånd genom att analysera svettresponsen på huden. Detta kan vara till hjälp för att bli medveten om och hantera stress i vardagen.

Med en högupplöst AMOLED-skärm levererar Fitbit Sense 2 en fantastisk visuell upplevelse. Skärmen är levande och lättläst, vilket gör det enkelt att snabbt få tillgång till information och statistik. Det är också möjligt att anpassa urtavlor och gränssnitt för att passa din personliga stil.

En annan stor fördel med Sense 2 är dess inbyggda GPS. Detta gör det möjligt att spåra och kartlägga dina träningspass och aktiviteter med hög precision, utan att behöva ha med dig en telefon. Oavsett om du springer, cyklar eller promenerar, kan du följa din rutt och avstånd direkt från handleden.

Utöver sina hälsorelaterade funktioner erbjuder Fitbit Sense 2 också de vanliga smartklockfunktionerna. Du kan få aviseringar om samtal, meddelanden och kalenderhändelser direkt på din handled. Den är också kompatibel med röstassistenter som Amazon Alexa och Google Assistant, vilket ger dig möjlighet att utföra uppgifter genom röstkommandon.

Fitbit-appen, som är kompatibel med Sense 2, är en omfattande och användarvänlig plattform för att analysera och följa upp din hälsa och fitness. Appen ger detaljerad information och grafer över dina träningspass, sömn och stressnivåer. Dessutom kan du delta i utmaningar och tävlingar med andra Fitbit-användare för att hålla motivationen uppe.

  Specifikationer

   • Avancerad hälsomonitorering
   • Inbyggd EDA-scanning (emotionellt tillstånd)
   • Högupplöst AMOLED-skärm
   • Inbyggd GPS

  Kolla Priset

2. Sense 2

Sammanfattningsvis är Fitbit Sense 2 en imponerande kombination av hälsotracker och smartklocka. Med avancerad hälsomonitorering, inklusive pulsmätning och EDA-scanning, tillsammans med inbyggd GPS och en attraktiv skärm, erbjuder Sense 2 en omfattande upplevelse för dem som vill övervaka och förbättra sin hälsa på ett praktiskt och stilfullt sätt.

Recension av Fitbit Versa 4

Fitbit Versa 4 är en avancerad och stilfull smartklocka som kombinerar fitnessfunktioner med smarta funktioner för en komplett användarupplevelse. Med sin eleganta design, anpassningsbara urtavlor och omfattande funktioner är Versa 4 en klocka som passar både för träning och vardagligt bruk.

Fitbit Versa 4 erbjuder en rad olika funktioner för att övervaka och spåra din träning och hälsa. Den har inbyggd pulsmätning, vilket ger kontinuerlig övervakning av din hjärtfrekvens och möjlighet att optimera din träning baserat på dina individuella mål. Versa 4 spårar också dina steg, distans, kaloriförbränning och aktiva minuter, vilket ger dig en tydlig bild av din fysiska aktivitet.

En av de främsta fördelarna med Fitbit Versa 4 är dess vattentålighet. Med en vattentäthet på upp till 50 meter kan du använda den under simning och andra vattenaktiviteter utan att behöva oroa dig för att skada klockan. Detta gör Versa 4 till en pålitlig träningspartner för vattensporterentusiaster.

Fitbit Versa 4 har också inbyggd GPS, vilket gör det möjligt att spåra dina träningsrutter och avstånd utan att behöva ha med dig din telefon. Detta är särskilt fördelaktigt för dem som vill springa eller cykla utan att vara bundna till en enhet.

Den anpassningsbara urtavlan är en annan stor fördel med Fitbit Versa 4. Du kan välja mellan ett stort utbud av olika urtavlor för att matcha din personliga stil och preferenser. Detta gör att du kan anpassa klockan efter din outfit eller tillfälle.

Utöver sina fitnessfunktioner erbjuder Fitbit Versa 4 också smarta funktioner. Du kan få aviseringar om samtal, meddelanden och kalenderhändelser direkt på din handled. Dessutom kan du använda klockan för att strömma musik från populära musiktjänster och styra musikuppspelningen på din smartphone.

Fitbit-appen, som är kompatibel med Versa 4, ger omfattande insikter och analys av din hälsa och träning. Du kan övervaka din sömnkvalitet, följa dina träningsframsteg och delta i utmaningar med andra Fitbit-användare för att hålla dig motiverad.

  Specifikationer

   • Inbyggd pulsmätning
   • Spårning av steg, distans, kaloriförbränning och aktiva minuter
   • Vattentålighet upp till 50 meter
   • Inbyggd GPS för rutt- och avståndsspårning

  Kolla Priset

3. Versa 4

Sammanfattningsvis är Fitbit Versa 4 en kraftfull och stilfull smartklocka som kombinerar fitness- och smarta funktioner på ett imponerande sätt. Med inbyggd pulsmätning, vattentålighet, GPS och anpassningsbara urtavlor erbjuder Versa 4 en komplett och personlig användarupplevelse för dem som vill följa och förbättra sin träning och hälsa.

Fitbits aktivitetsarmband, såsom Fitbit Inspire-serien, erbjuder grundläggande fitnessfunktioner som stegspårning, sömnspårning och pulsmätning. Dessa armband är bekväma att bära och har användarvänliga gränssnitt som gör det enkelt att hålla koll på sina framsteg. De är också prisvärda alternativ för dem som vill ha grundläggande funktioner.

Fitbits smartklockor, såsom Fitbit Versa-serien och Fitbit Sense, tar det ett steg längre genom att erbjuda mer avancerade tränings- och hälsomöjligheter. Dessa klockor har inbyggd GPS, vilket ger mer exakta träningsrutter och avståndsspårning. De har också avancerade hälsomonitoreringsfunktioner, inklusive pulsmätning, stresshantering och kvinnlig hälsaövervakning. Smartklockorna har dessutom smarta funktioner som aviseringar, musikuppspelning och röstassistenter för en heltäckande upplevelse.

Fitbit erbjuder också trådlösa hörlurar, som Fitbit Flyer, för dem som vill lyssna på musik eller ta emot samtal under träning utan att behöva använda telefonen. Dessa hörlurar har en robust design som är svettbeständig och har en bra ljudkvalitet för en bättre träningsupplevelse.

En annan aspekt som gör Fitbit unikt är deras app, Fitbit-appen, som är kompatibel med alla deras produkter. Appen ger användarna en plattform för att analysera sina hälsodata, sätta och spåra sina mål, delta i utmaningar och tävlingar med andra Fitbit-användare, samt få personliga insikter och rekommendationer för att förbättra sin hälsa.

Köp Fitbit till ett rabatterat pris

Om du har hittat en Fitbit du vill köpa rekommenderar vi dig alltid att först kolla om det finns några rabattkoder du kan använda för att betala lite mindre än det normala priset. Med jämna mellanrum är det möjligt att köpa en ny Fitbit på rea, så vi rekommenderar att du håller utkik på vår hemsida för att se om du hittar en kod som gör köpet till ett fynd. 

Ifall du är osäker på vilken aktivitetsklocka du ska köpa kan du även läsa vår guide till de bästa aktivitetsarmbanden, där vi recenserar och testar modeller från flera tillverkare. Vi är helt säkra på att någon av alla de modeller som finns ute på marknaden kommer passa perfekt för dig och det du vill få ut av köpet.