www.testkungen.se samarbetar med ett antal olika återförsäljare. Därför kan det förekomma affiliatelänkar från AdTraction och TradeDoubler där vi får en reklamprovision för den trafik vi driver till olika butiker.

Bästa elsparkcykel 2023 – E-stuff ES2 PRO test

Välkommen till en värld av moderna och effektiva elsparkcyklar med E-Stuff ES2 Pro E-scooter. Denna toppmoderna elsparkcykel kombinerar kraftfull prestanda med smarta funktioner och hållbar design för att ge dig en optimal körupplevelse. Med sin imponerande motor, lång räckvidd och innovativa teknologier är ES2 Pro inte bara en praktisk transportlösning, utan också en symbol för miljövänlig och bekväm mobilitet i stadsmiljöer. Låt oss utforska de framstående egenskaperna hos E-Stuff ES2 Pro och se varför den blivit en favorit bland elsparkcyklar i Sverige.

E-Stuff ES2 Pro E-scooter framstår som en utmärkt lösning för moderna stadspendlare och äventyrslystna användare. Denna elsparkcykel kombinerar en imponerande kraftfull motor och en imponerande räckvidd, vilket gör den perfekt anpassad för både daglig pendling och längre utflykter i stadsmiljöer. Med sitt robusta och punkteringsfria däckdesign och IP54-certifierade vattentäthet, garanterar ES2 Pro en pålitlig och säker körupplevelse oavsett väderförhållanden.

En av de mest framträdande egenskaperna hos ES2 Pro är dess kraftfulla 700W motor, som ger tillräckligt med kraft för att enkelt hantera både platta sträckor och tuffa uppförsbackar. Dessutom kan scootern transportera en vikt upp till 120 kg, vilket understryker dess robusthet och pålitlighet. Denna motor, i kombination med ett 10,4ah 36v batteri, tillhandahåller en optimal räckvidd på upp till 30 km, vilket är mer än tillräckligt för de flesta dagliga behov.

Förutom sin imponerande prestanda, erbjuder ES2 Pro även en rad smarta funktioner. Den är utrustad med Bluetooth-anslutning, vilket tillåter användare att koppla ihop sina smartphones med scootern för att övervaka allt från batterinivå till räckvidd och till och med låsa scootern på distans. Dessutom inkluderar den ett kinetiskt energiåtervinningssystem, vilket omvandlar kinetisk energi till elektrisk energi, vilket effektivt förlänger batteritiden och räckvidden.

1. ES2 PRO

E-Stuff ES2 Pro E-scooter imponerar med sin kraftfulla motor och långa räckvidd, vilket gör den idealisk för både dagliga pendlingar och fritidsbruk. Dess robusta, punkteringsfria däck och vattentäta design säkerställer pålitlig prestanda i olika väderförhållanden.

E-Stuff ES2 Pro E-scooter är en högt ansedd elsparkcykel med flera anmärkningsvärda egenskaper:

  • Motor: Den är utrustad med en kraftfull motor med en maxeffekt på 700W, vilket ger tillräckligt med kraft för utmanande terräng och kan bära en vikt upp till 120 kg.
  • Batteri och Räckvidd: Scootern har ett 10,4ah 36v batteri som erbjuder en optimal räckvidd på upp till 30 km.
  • Hastighet: Den har en topphastighet på 20 km/h, som kan låsas upp för att nå 25 km/h.
  • Däck: ES2 Pro har punkteringsfria däck med en särskild design för komfort och hållbarhet.
  • Vattentäthet: Den har en IP54-klassificering, vilket gör den vattentät och lämplig för olika väderförhållanden.
  • Anslutning: Scootern inkluderar Bluetooth-anslutning för integration med smartphone, vilket möjliggör för användare att övervaka batterinivå, räckvidd, låsa scootern, justera hastighetsinställningar och mer.
  • Energibesparingssystem: Den har ett kinetiskt energiåtervinningssystem som omvandlar kinetisk energi till elektrisk energi, vilket förbättrar batteriets livslängd.
  • Bromsar: Scootern är utrustad med en skivbroms bak och en elektronisk motorbroms fram.
  • Ytterligare Funktioner: Den inkluderar farthållare, LED-lampor, en hopfällbar design och levereras med en 12 månaders garanti.
  • Vikt: Scootern väger 12,5 kg och kan hantera en maximal vikt av 120 kg​​.

E-Stuff ES2 Pro E-Scooter 2023: En användarfavorit, helt klart!

Från den ursprungliga lanseringen av ES2 Pro har E-Stuff genomfört en rad förändringar på sin elsparkcykel. Jämfört med tidigare modeller har 2023 års version uppgraderats med en helt ny svart design, vilket ger ett intryck av modernitet, robusthet och seriositet. E-Stuff ES2 Pro e-scooter har också förbättrats med ett större batteri, vilket ökar räckvidden jämfört med tidigare modeller. En noggrann granskning av ramen, inklusive svetsar och synliga komponenter, visar att E-Stuff ES2 Pro är robust, välkonstruerad och driftsäker. Omfattande research visar att ES2 Pro e-scooter har ett mycket gott rykte för att enkelt klara de flesta uppförsbackar – en förmåga som inte alltid finns hos billigare scootrar, vilket gör att ES2 Pro e-scooter utmärker sig med sin kraftfulla motor. Redan under de första minuterna av vår provkörning inser vi var ryktet kommer ifrån och kan bekräfta att det stämmer, och ES2 Pro fortsätter att imponera på oss. Scootern är kraftfull, har en bra gasrespons och är extremt rolig att köra, även för oss som är äldre testförare. Kort sagt, ett fantastiskt transportmedel!

E-Stuff ES2 Pro är utan tvekan en av de bästa elsparkcyklarna på marknaden i sin prisklass. Jämfört med stora, välkända varumärken erbjuder ES2 Pro en kombination av kraft, klättringsförmåga, trevlig körupplevelse tack vare accelerationen och robust kvalitet som ingen annan konkurrent verkar matcha.

Sammanfattningsvis, i vårt test uppnådde vi en total räckvidd på 27,4 km med en förare som väger 76 kg, genomfört i blandad stadstrafik med uppförsbackar och varierande vägunderlag. Scooterns lätta vikt på endast 12,5 kg gör den också smidig att fälla ihop för transport i kollektivtrafiken och den passar även i de flesta bagageutrymmen, vilket är praktiskt under semesterresor. E-Stuff ES2 Pro är en klar vinnare!

E-Stuff har verkligen gjort framsteg med sin populära ES2 Pro e-scooter. Det är inte bara accelerationen som har förbättrats jämfört med tidigare modeller, utan även räckvidden och däcken, som nu är uppgraderade till punkteringsfria för att undvika frustrerande punkteringar. Dessutom har scootern försetts med stötdämpare för ännu bättre komfort än tidigare.

Bäst i test