test av skruvdragare

Verktygen du måste ha hemma

Oavsett om du är en hemmafixare av rang eller har tummen mitt i handen, bor i hus eller hyreslägenhet finns det några verktyg som alla borde ha hemma. Dessa kan du få användning för i väldigt många olika situationer, inte minst då du ska fixa något i hemmet eller genomföra små renoveringar. Oavsett om det gäller ett utekök, i trädgården, i sovrummet, köket eller inne på toan kommer du tacka dig själv om du redan förberett hemmet och köpt hem dessa verktyg. Med några få verktyg klarar du av de allra viktigaste sakerna utan problem och krångel!

1. Skruvdragare 

En skruvdragare är absolut ett måste, och allra helst bör det vara en borrskruvdragare. Med en skruvdragare kan du enkelt skruva ihop möbler du köper och även skruva åt möbler du redan har. Har du dessutom en borrskruvdragare kan du även borra i exempelvis trä, plast och mjukare metall.  

En bra skruvdragare från BOSCH hittar du här. 

Bäst i test

En kraftfull skruvdragare från BOSCH som är bekväm att använda. Tack vare motorskyddet som stannar motorn vid överbelastning får den en längre livslängd.

2. Hammare 

En hammare är absolut ett måste, och kan vara användbar i flera situationer. Exempelvis behöver du hammare för en sån enkel som att hänga upp vissa typer av tavelkrokar. Men en hammare är också nödvändig när du ska bygga ihop vissa möbler, exempelvis en byrå eller bokhylla med en baksida som ska spikas fast med småspik.  

En hammare behöver inte kosta mycket och här hittar du en prisvärd hammare.  

3. Tumstock 

Det kan kännas banalt att säga att en tumstock är ett av de viktigaste verktygen du kan ha hemma, och även om det knappt kan räknas som ett verktyg är det verkligen ett av de viktigaste redskapen du kommer att behöva. Hur bra ögonmått du än har, kommer du inte lyckas att få saker jämnt och rakt som du vill utan en tumstock.  

Även tumstock är ett billigt verktyg och absolut värt att investera i.

4. Någon slags såg 

Här börjar det bli lite mer avancerat, men vi skulle ändå säga att det är värt att investera i någon typ av såg. För plötsligt står du där och behöver kapa en planka eller regel av någon anledning, och då kommer inte brödkniven att fungera.  

Du kan absolut satsa på en fogsvans som inte kostar många kronor, men det kan kännas bekvämt med en sticksåg som gör de flesta sågjobb mycket enklare.  

Nyheter

Följ oss

Nyheter